X

Tento eshop používá cookies za účelem lepšího komfortu jeho používání. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka)

Rozumím
počet produktů: 0
cena: 0,00 CZK
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
Odběr novinek
Přihlásit k odběru
počítadlo přístupů
online: 0
dnes: 184
týden: 184
celkem: 62115

 

 

 

 

 

KONTAKTY

     Provozovatel:

    EP Agency, s.r.o.

Nová Ves pod Pleší 166

262 04 - Nová Ves pod Pleší

 

         IČ: 27159159

     Nejsme plátce DPH

              _____

        Výdejní místo:

Nejsme kamenný obchod!

 !!!Nelze platit hotovostí!!!

       EP Agency, s.r.o.

  Na Dlouhém lánu 459/59

        160 00 - Praha 6

     !!! Pouze po dohodě !!!

    ep.agency@yahoo.com

     Tel: +420 777 503 016

     

 

    Zásilky k Vám dopraví:

          VÝDEJNÍ MÍSTA:

GDPR

GDPR

Informace o zpracování osobních údajů

V souvislosti s tzv. "GDPR", tedy Nařízením Evropského parlamentu a Rady, 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - dále jen "nařízení"), Vás informujeme, že provádíme zpracování Vašich osobních údajů v rozsahu nezbytném pro splnění kupní smlouvy s Vámi uzavřené, pro zasílání marketingových sdělení v přiměřeném rozsahu a pro plnění  veřejnoprávních povinností správce.

 

1. Správce osobních údajů

  • Správcem Vašich osobních údajů je společnost EP Agency, s.r.o., se sídlem Ulička 166, Nová Ves pod Pleší, PSČ 262 04,                    IČ: 27159159, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 100791 (dále jen "správce")
  • Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování EP Agency, s.r.o., Na dlouhém lánu 59, Praha 6, PSČ 160 00, adresa elektronické pošty ep.agency@yahoo.com, info@pro-mazliky.cz, telefon 704 391 899.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

2. Účel a právní základ zpracování osobních údajů

  • Správce zpracovává Vaše psobní údaje pro splnění kupní smlouvy mezi Vámi a správcem, včetně doručení zboží a řešení práv z odpovědnosti za vady. Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je tak jejich nezbytnost pro splnění smlouvy. Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout, ale bez poskytnutí Vašich osobních údajů by správce nebyl schopen smlouvu s Vámi splnit, a proto ji ani nemůže uzavřít.
  • Vaše osobní údaje mohou být dále zpracovávány za účelem plnění souvisejících veřejnoprávních povinností správcem, zejména při vedení účetnictví a zjišťování a placení daní. Právním základem zpracování je tak jejich nezbytnost pro splnění právních povinností, které se na správce vztahují.
  • Vaše osobní údaje může správce dále využít k zasílání marketingových sdělení v přiměřeném rozsahu. Právním základem zpracování je v tomto případě sledování oprávněného zájmu správce na šíření informací o své nabídce zboží. Zasílání marketingových sdělení můžete kdykoli ukončit.
  • Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.
  • Správce na svých webových stránkách používá cookies a službu Google Analytics od společnosti Google Inc., za účelem webové analýzy. Informace o Vašem používání této webové stránky , kterou generuje cookie (včetně vaší IP adresy), budou převedeny na server Google v USA a tam budou uloženy. Google tyto informace použije k vyhodnocení Vašeho užívání webové stránky, k přípravě zprávy o aktivitách na webových stránkách pro operátory webových stránek a k poskytování dalších služeb týkajících se užívání webových stránek a internetu. Google také případně předá takové informace třetím stranám, za předpokladu, že je to ze zákona nezbytné, a v rozsahu, v jakém tyto třetí strany takové údaje zpracovávají jménem Google. Google v žádném případě nespojí Vaši IP adresu s jinými údaji ukládanými v Google. Google Inc. je certifikovaný podle Úmluvy mezi EU a USA o ochraně soukromí. Nastavení cookies můžete znemožnit příslušným nastavením ve Vašem prohlížeči, avšak upozorňujeme, že v tomto případě možná nebudete moci plně využít všechny funkce této webové stránky. Můžete také znemožnit Google získávání shromážděných údajů a zpracování těchto údajů stažením a instalováním příslušného modulu prohlížeče.

3. Doba uložení osobních údajů

  • Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy a dále pak po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů, nejdéle však po dobu stanovenou obecně závaznými právními předpisy v délce 15 let. 

4. Další příjemci osobních údajů

  • Dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy, osoby zajišťující pro správce technické služby související s provozem e-shopu, včetně provozu software a ukládání dat.
  • Příjemci Vašich osobních údajů zpracovávaných za účelem plnění povinností vyplývajících z právních předpisů můžou být dále orgány finanční správy či jiné příslušné úřady v případech, kdy tak správci ukládají obecně závazné právní předpisy.
  • S výjimkou služby Google Analytics (viz čl. výše) nemá správce v úmyslu předat Vaše osobní údaje do země mimo EU nebo mezinárodní organizaci.

5. Práva subjektu údajů

  • Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu, nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.
  • Pokud byste se domníval/a, že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno, či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

V Praze dne 24. května 2018